Vinduer

Vinduene er blant husets viktigste miljø- og trivselsfaktorer. De fleste ønsker gode lys- og lydforhold, skikkelig isolasjon, trygghet og estetikk i sin bolig. Ved å velge riktige vindu til ditt hus kan du øke livskvaliteten og verdien av boligen din. Riktig valg av vindu kan også bety mye for framtidige kostnader til vedlikehold og utskiftninger.

Våre vinduer

Toppsving, sidehengsle, topphengsle, fastkarm, kombinasjoner og spesialvindu

Løsninger til et hvert behov

Vi tilbyr et vidt spekter av løsninger for å dekke ditt behov. Vi har et stort utvalg av vindustyper, hvorav alle er stilmessig like og kan kombineres. Vi kan gjøre individuelle tilpasninger og utførelser, og leverer vindu med alle glasstyper på markedet.

Førsteklasses kvalitet

Våre vinduer produseres av utsøkte emner av kvistfri, laminert, fingerskjøtet furu. Hver enkelt bestanddel i karmer, rammer og sprosser vakuumimpregneres for å gi vinduene lang levetid. Vinduene overflatebehandles med maling eller lakk fra anerkjente leverandører.

Klassisk og moderne stil

Våre vindu og dører har elegante, stilriktige profiler som tar seg godt ut til alle typer bygg. Alt fra de mest moderne bygg til hus, hytter og rehabeliteringer av gamle hus og bygårder. Vårt dør- og vinduskonsept er svært fleksibelt i hvordan produktene kan kombineres og inndeles med sprosser. Du vil alltid finne et MesterVindu som passer til ditt prosjekt. Les mer under stilvalg.

Vindu til de strengeste krav

Utvikling og teknologi står høyt hos oss. Vi arbeider stadig med å utarbeide nye, smarte løsninger som tilfredsstiller dagens – og morgendagens – krav. Det stilles stadig høyere krav til energieffektivitet og miljøhensyn, og vinduet er kanskje den viktigste delen av et moderne, energieffektivt bygg. Med MesterVindu kan du være sikker på at dagens energikrav oppfylles. Les mer under Miljø & Energi.

Vedlikeholdsfritt

Våre vinduer kan leveres med aluminiumskledd utside. Aluminiumskledningen beskytter treverket mot vær og vind, og treoverflatene spares for slitasje. Vinduene vil forbli like pene år inn og år ut. Les mer under aluminiumsbekledning.

Meny